2022-02-16 11:28:47
Φωτογραφία για Ρωσικά στρατεύματα διασχίζουν τη σιδηροδρομική γέφυρα της Κριμαίας προς τις μόνιμες βάσεις τους μετά από ασκήσεις. Βίντεο.
© Φωτογραφία : Russian Ministry of Defense

Στρατιωτικές μονάδες της Ρωσίας, διέσχισαν την σιδηροδρομική  γέφυρα της Κριμαίας με κατεύθυνση προς τις μόνιμες βάσεις της, αφού ολοκλήρωσαν προγραμματισμένες ασκήσεις.

Ένα κομβόι με στρατιωτικό εξοπλισμό μονάδων της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής της Ρωσίας διέσχισαν τη γέφυρα της Κριμαίας καθώς κατευθύνονταν προς τα σημεία της μόνιμης ανάπτυξής τους, μετά από προγραμματισμένες ασκήσεις στην Κριμαία, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τετάρτη (16/02).

«Οι μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής, που έχουν ολοκληρώσει τη συμμετοχή τους σε τακτικές ασκήσεις στα σημεία εκπαίδευσης στη χερσόνησο της Κριμαίας, κατευθύνονται στα σημεία της μόνιμης βάσης τους σιδηροδρομικώς. Το προσωπικό της μονάδας πραγματοποίησε τη φόρτωση τεθωρακισμένων οχημάτων, όπως τανκς, οχήματα μάχης πεζικού και όπλα πυροβολικού σε σιδηροδρομικές πλατφόρμες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

sputniknews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ