2022-02-19 22:11:30
Φωτογραφία για Βάψιμο Μεταλλικών Επίπλων
Aλλάξτε όψη σε οικονομικά μεταλλικά έπιπλα

με χρώμα σε σπρέϊ

Οι απλές μεταλλικές ραφιέρες είναι από τα πιο οικονομικά έπιπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή σε επαγγελματικούς χώρους είτε μεμονωμένα είτε τοποθετώντας στο ίδιο σημείο περισσότερα κομμάτια και το χρώμα σε σπρέϊ μπορεί πραγματικά να τους δώσει εντελώς νέα όψη. 

Εύκολα και γρήγορα με χρώμα σε σπρέϊ μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την όψη και την αισθητική κάθε τύπου και μεγέθους μεταλλικής ραφιέρας, μικρής επιτοίχιας εταζέρας ή και ξύλινων επίπλων με μεταλλικό σκελετό.

Οι ραφιέρες αυτής της μορφής λόγω του μικρού  οπτικού τους όγκου αφού δεν διαθέτουν πλάτη είναι ιδανικές εκτός των άλλων για μικρούς χώρους και χρησιμοποιώντας μαζί δύο ή και περισσότερα κομμάτια, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερα οικονομικό ...σύνθετο - βιβλιοθήκη στην απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο σημείο που θα την τοποθετήσετε. 


Το μεταλλικό χρώμα σε σπρέϊ σε μπρονζέ - χρυσαφί απόχρωση επίσης μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική από την αρχική όψη σε έπιπλα αυτής της μορφής και να τα κάνει κατάλληλα για να τοποθετηθούν ακόμη και σε χώρους κλασσικής διακόσμησης και αισθητικής. 

Ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση μπορείτε να δώσετε σε μια απλή μεταλλική ραφιέρα βάφοντάς την με δύο αποχρώσεις πχ μεταλλικό χρυσαφί για το πλαίσιο και λευκό ή μαύρο για τις επιφάνειες των ραφιών. 

Συναρμολογούμενες μεταλλικές ραφιέρες είναι πρακτικότερο να τις βάψετε πριν την συναρμολόγησή τους.

Θα βρείτε στην αγορά τέτοια έπιπλα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, ακόμη και με λιγότερο από 20€. Δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ. 

Με χρώματα σε σπρέϊ εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε όψη όπως και να συντηρήσετε κάθε τύπου μεταλλικό έπιπλο εσωτερικού - εξωτερικού χώρου όπως τραπέζια, μεταλλικά κρεβάτια, καρέκλες κλπ. 

Μεταλλικά έπιπλα μπορούν φυσικά να βαφτούν και με την κλασσική διαδικασία με πινέλο - ρολάκι, όμως ειδικά σε έπιπλα με πολλές και στενές επιφάνειες το σπρέϊ είναι η γρηγορότερη διαδικασία και προσφέρει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με την ρεπουλίνη για ξύλο-μέταλλο, θα τα βρείτε δε σε όλα τα χρωματοπωλεία σε ποικιλία αποχρώσεων. 

Βάψτε πετυχημένα και γρήγορα με χρώματα σε σπρέϊ Αναλυτικές πληροφορίες και βήμα-βήμα οδηγίες 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ