2022-02-20 08:20:06
Φωτογραφία για H Φάρμα: Έξαλλος ο Γρηγόρης με τον Κουτσαβάκη: «Καλά εσύ σίγουρα δεν έχεις τσίπα πάνω σου...»



Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να συμβαίνουν πολλά, μετά την αποκάλυψη της στρατηγικής του Κουτσαβάκη.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και το τηλεοπτικό κοινό, το έχει αγκαλιάσει μοναδικά, μιας και το παρακολουθεί, χωρίς να χάνει επεισόδιο, αφού και οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς.

Μετά την αποκάλυψη από την πλευρά του Κουτσαβάκη σχετικά με την στρατηγική του, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν έντονα σχετικά με όλα όσα ακούστηκαν. Ανάμεσά τους και ο Αστρινός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε τον εκνευρισμό του, λέγοντας ότι όλο αυτό που συνέβη δεν ήταν και καθόλου λογικό. Μέσα σε όλα και λίγο μετά την ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου, οι παίκτες επέστρεψαν στη Φάρμα.

Αφού ο Κουτσαβάκης, μαζί με την Αθανασία και την Μαρία, είχαν απολαύσει το πλεονέκτημα του αρχηγού, που ήταν διάφορα γεύματα, με συνοδευτικό το μέλι, είχε έρθει η σειρά για το συνολικό βραδινό γεύμα. Ο Γρηγόρης, εκείνη την στιγμή, ρώτησε τον Κουτσαβάκη για το αν θα φάνε και βραδινό γεύμα. Εκείνος του απάντησε πως ναι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γρηγόρη, ο οποίος γύρισε και του είπε: «Δεν έχετε τσίπα πάνω σας; Εγώ αν είχα λίγη έστω, δεν θα δεχόμουν να φάω ούτε τσίχλα, από την στιγμή που πριν φάγατε τόσο πολύ».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ιστορία του αθηναϊκού τραμ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ιστορία του αθηναϊκού τραμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ