2022-03-04 13:34:28
Φωτογραφία για Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν. Ήταν σοκαριστικό»



Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αντίδρασή της, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος της, μίλησε η Φαίη Ξυλά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι μπορεί η συνεργασία της μαζί του να ήταν καλή, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι στηρίζει τα θύματα.

«Έχω συνεργαστεί μαζί του και είχα πολύ καλή συνεργασία. Αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν αν είχε μια καλή συνεργασία μαζί μου εάν έχει φερθεί με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άλλο. Σίγουρα ήταν σοκαριστικό, ειδικά όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί και έχεις εσύ δει μια άλλη πλευρά. Είναι πολύ σοκαριστικό, πολύ λυπηρό και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθεις αλλά δεν μπορώ να μην είμαι από την πλευρά των θυμάτων, δεν γίνεται», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Σίγουρα έχουν πάει στα δικαστήρια τα πράγματα και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Όταν όμως ακούω πως κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο προς τον συνάνθρωπο του, όσο καλά κι αν έχει φερθεί σε μένα, ακόμα και ο αδελφός μου αν ήταν, σβήνει για μένα κάθε καλό. Το μέγεθος του κακού ακυρώνει οποιοδήποτε καλό».

«Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, που έχουν βγει, υπήρχε μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά από ότι φαίνεται. Όταν υπάρχει μια τέτοια συμπεριφορά για χρόνια σημαίνει ότι είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα. Θα έπρεπε να έχει πάει στον ψυχίατρο χθες» κατέληξε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ