2022-03-05 16:30:08
Φωτογραφία για Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Γιατί πρέπει να με απασχολεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;»



Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, αλλά αναφέρθηκε και στον πολιτισμό των τράπερ και ξέσπασε!

Αρχικά τόνισε: «Πάντα υπήρχαν οι τζάμπα μάγκες. Όλα αυτά υπήρχαν, αλλά κάποτε κρατούσαν και λίγο τα προσχήματα. Υπήρχε κι ένας φόβος, μια κρυψίνοια κάποιες φορές αδικαιολόγητη. Τώρα είναι λίγο στο φως. Τώρα είναι πιο εύκολο να ξεμπροστιάζεις πράγματα. Βλέπω τις ειδήσεις και λένε πώς παντρεύτηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.»

Και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που είναι έτοιμος να μπει μέσα ο Τούρκος και να γίνει χαμός, τη στιγμή που έχουμε χρέη, γιατί πρέπει να με απασχολεί αυτός ο άνθρωπος; Καλά να είναι, αλλά γιατί να με απασχολούν με το τι κάνει και τι λέει. Τα παιδιά που βλέπεις εδώ γύρω μας και πίνουν καφέ όταν γαλουχηθούν με αυτά, πώς θα έχουν γίνει στα τριάντα;».

« Πέντε μαλα…ρια που το μόνο που θα τους νοιάζει θα είναι να πάρουν ένα αμάξι να στουκάρουν στον τοίχο, να πάρουν μια μυτιά, να κουβαλάνε πάνω τους κουμπούρια. Ο πολιτισμός των τράπερ, δηλαδή μηδενισμός, κυνισμός, ρατσισμός. Είναι η δόξα του μαλ@@@. Δεν θέλω να κάνω τον τιμητή, απλές σκέψεις είναι» κατέληξε λέγοντας στο «DocVille» και την Έμυ Ντούρου έδωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ