2022-03-06 16:02:05
Φωτογραφία για Δανάη Παππά: «Μας ζύγιζαν κάθε μέρα, έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει, έπρεπε να τρέξουμε δέκα γύρους παραπάνω»

 



Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις διατροφικές διαταραχές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

Ήρθες ποτέ αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές;

Όταν ήμουν μικρή έκανα ρυθμική γυμναστική και μετά όταν σταμάτησα που ήμουν σαν στέκα και μεταφέρθηκα στον στίβο, το σώμα μου άλλαξε δραματικά. Πήρα κιλά γιατί ελαττώθηκαν σημαντικά οι ώρες προπόνησης και δεν «έκαιγα» όσα έτρωγα. Έτσι πήρα βάρος και με τον στίβο «φούσκωσα».

Στη ρυθμική μας ζύγιζαν κάθε μέρα. Και έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει, έπρεπε να τρέξουμε δέκα γύρους παραπάνω. Όταν πήγα στον στίβο όμως, έβλεπα το σώμα μου να αλλάζει, γιατί και μεγάλωνα και σκεφτόμουν πώς έχω γίνει έτσι. Ήταν ένα μεγάλο σοκ.

Πώς το διαχειρίστηκες αυτό;

Σταμάτησα να βλέπω το πώς ήμουν πριν. Μετά άρχισα να παρατηρώ ότι μοιάζω με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου στον στίβο, οπότε σιγά σιγά προσπάθησα να κάνω αυτή τη μεταβίβαση. Επιπλέον και η οικογένειά μου και ο προπονητής μου τότε με στήριξαν και μου εξήγησαν ότι από τη στιγμή που μεγαλώνω είναι φυσιολογικό να αλλάζει το σώμα μου.

Έχεις πλέον ανασφάλειες με το σώμα σου;

Όχι, προσπαθώ να μην σκέφτομαι καθόλου το αν έχω παχύνει ή όχι. Ευτυχώς είμαι σε μια ηλικία που δεν είναι δύσκολο να χάσω κιλά. Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά (γέλια). Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να μοιάσουμε σε κάποια πρότυπα που βλέπουμε είτε στην τηλεόραση είτε σε πασαρέλες. Ο καθένας έχει το σώμα που του αρέσει.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ