2022-03-08 17:14:43
Φωτογραφία για Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

 



Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της NoufioCommunicationServices, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, στο ELEONLOFT, με παρουσιαστές τον κύριο Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τραγουδιστή – παρουσιαστή, και την κυρία Σοφία Κούνουπα, γενική διευθύντρια της NoufioCommunicationServices, θα γίνει η απονομή των Αριστείων στις επιχειρήσεις, τους φορείς και τις ομάδες που θα βραβευθούν για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες απονομές βραβείων «αριστίνδην», τα οποία φέτος θα δοθούν στους κ.κ.:





Δρα Αντώνιο Αυγερινό, Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για το πολύτιμο έργο του μέχρι σήμερα.

Ιωάννη Βιζιριανάκη, Ph.D., Αναπληρωτή Καθηγητή Μοριακής Φαρμακολογίας & Φαρμακογονιδιωματικής, Εργαστήριο Φαρμακολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς αποτελούν πλέον έναν αναγνωρισμένοθεσμό επιβράβευσηςτων καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων.

Για το 2022, η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείωνέχει συμπεριλάβει τις 14 κατηγορίες, οι οποίες καλύπτουν δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενημέρωσης για θέματα υγείας, υπηρεσιών φαρμακείων και εκπαίδευσης των φαρμακοποιών.

Υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 11 Μαρτίου 2022 στο www.aristeiapharm.gr.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας θα λειτουργήσει μικτό σχήμα,με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησηςκαι ψηφοφορίας φαρμακοποιώνμέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων είναι η κυρία Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος ΕΕΦΑΜ, ενώ η επιτροπή αποτελείται ακόμη από πανεπιστημιακούς, επιφανείς προσωπικότητες του χώρου της υγείας, φαρμακοποιούς και αναγνωρισμένα στελέχη από τον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς θα μεταδίδονται και μέσω livestreaming.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ταΑριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022, επισκεφθείτε το sitewww.aristeiapharm.gr.

PLATINUMΧΟΡΗΓΟΙ

ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. – ΒΙΑΝ Α.Ε.



Χορηγοί Επικοινωνίας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, NEWS4HEALTH, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ