2022-03-21 19:20:06
Φωτογραφία για Σπύρος Παπαδόπουλος: Ξεκινά γυρίσματα για την ΕΡΤ



 Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Άνοιξε μάλιστα τον δρόμο και στην παρουσίαση αφού με επιτυχία ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που ανέλαβαν ως οικοδεσπότες σε ένα τηλεπαιχνίδι ή μια ψυχαγωγική εκπομπή. Μετά από έναν χρόνο απουσίας φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό. Σύμφωνα με  πληροφορίες του okmag, μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τις σειράς που ετοιμάζει για την δημόσια τηλεόραση.

Τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές για το σίριαλ που θα είναι εξωτερική παραγωγή και θα βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη σεζόν. Η συγκεκριμένη σειρά θα εξελίσσεται σε 30 επεισόδια και θα είναι -παρόλο που οι ιθύνοντες το κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό- η μεταφορά του αστυνομικού και ιστορικού μυθιστορήματος με τίτλο «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» του Γιάννη Σκαραγκά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα υποδύεται αστυνομικό στην Αθήνα του 1930.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του ηθοποιού έχει ακουστεί και για μια νέα μουσική ψυχαγωγική εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Τις επόμενες μέρες, ωστόσο, αναμένεται να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Φοίβος Δεληβοριάς με τίτλο «Ταράτσα του Φοίβου».

Η ιστορία του έργου εκτελίσεται στην Αθήνα του 1930. Ο πληθυσμός της πόλης έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τους πρόσφυγες και οι ανάγκες υδροδότησης και έργων υποδομής απορροφούν τεράστια κεφάλαια. Μέσα στη δίνη του αμερικανικού κραχ και της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αλλά και των διαπραγματεύσεων για το Σύμφωνο Φιλίας με την Τουρκία, η Ελλάδα αναζητά ένα καινούργιο δάνειο.

Ο Φιλότιμος Βάκχος, ως κοσμικογράφος στα Αθηναϊκά Νέα, ξέρει πολύ καλά πώς να φυλάει μυστικά αλλά και πώς να τα αποκαλύπτει. Όταν ο Αμερικανός επιχειρηματίας και σύζυγος της αδελφικής του φίλης ζητά τις υπηρεσίες του, ο Βάκχος δεν υποπτεύεται τον κίνδυνο. Μια ομάδα οικονομικών παραγόντων έχει βάλει στόχο τον υποδιοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του αναθέτει να συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. Η έρευνά του θα τον φέρει σε επαφή με τον μεθυστικό χώρο της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην Ελλάδα, τον υπόκοσμο του ρεμπέτικου και της πορνείας, αλλά και με έναν κύκλο ανθρώπων που έχουν σκοπό να επηρεάσουν τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και δεν θα αφήσουν κανέναν να τους εμποδίσει.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά είναι ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό ανατροπών, ερωτισμού και πολιτικής αλληγορίας για ανθρώπους παγιδευμένους στη δίνη της ιστορίας και του χαρακτήρα τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ