2022-03-25 23:02:29
Φωτογραφία για Οι δράσεις των βοτάνων: Ισχυρότατα “παυσίπονα” βότανα με στοχευμένη δράση.
Βότανα  με ισχυρή αναλγητική – άλγος*- και αντιφλεγμονώδη  δράση.

Ο πόνος ο σωματικός, είναι η δυσάρεστη και οδυνηρή αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα και πολλές φορές μπορεί να περιορίσει τις ικανότητές μας και τις δυνατότητές μας, ώστε να μην μπορούμε να ακολουθήσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες.

Ο πόνος είναι μια πολύ προσωπική εμπειρία, η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, διότι βιώνεται υποκειμενικά, καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μας, μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της.

Παράγοντες όπως η συναισθηματική πίεση και η συνολική φυσική μας κατάσταση παίζουν αποδεδειγμένα ρόλο στον τρόπο που αισθανόμαστε τον πόνο.

Η συνήθεια,

η ψυχική κατάσταση,

το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση,

αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα,  κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική και συχνά λειτουργεί ως ένα πρώτο προειδοποιητικό σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο σώμα μας και ο ρόλος του είναι η προστασία του κάθε ζωντανού οργανισμού read more:https://botanologia.gr/oi-draseis-ton-votanon-ischyrotata-quot-paysipona-quot-votana-me-stocheymeni-drasi/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ