2022-03-27 09:40:08
Φωτογραφία για Φαίη Ξυλά: «Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει σχεδόν τυφλωθεί από τον ατομισμό και τον εγωκεντρισμό του»



Στο ολοκαίνουργιο και γεμάτo χιούμορ, ρεαλιστικό, κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου πρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά στο θέατρο «Σταθμός».

Η ηθοποιός υποδύεται μια καλλιεργημένη γυναίκα, έντονα διαισθητική, που όμως έχει κλειστεί στο πολυτελές σπίτι της και παλεύει με τα φαντάσματα του παρελθόντος της. Το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου με τίτλο «Ημέρα κυρίου», που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες και το οποίο σκηνοθετεί ο Μάνος Καρατζογιάννης, ανεβαίνει για πρώτη φορά, στη θεατρική σκηνή, με κύρια πρόσωπα ένα ζευγάρι καλοβαλμένων ανθρώπων, και το υπηρετικό του προσωπικό.

«Αυτό που με συγκινεί σε αυτό το έργο είναι ότι, όπως συμβαίνει και στη ζωή, ένα ασήμαντο γεγονός μπορεί να γίνει αφορμή να ξεκλειδωθούν φόβοι, αγωνίες, αδυναμίες, συμβιβασμοί, αλλά και αντιστάσεις και επίγνωση. Το έργο μιλάει για την αγωνία του αν η ζωή μας είναι όπως θα θέλαμε πραγματικά. Αν εμείς φταίμε για κάτι ή οι συνθήκες μας αναγκάζουν

. Δυστυχώς, ο σύγχρονος άνθρωπος έχει σχεδόν τυφλωθεί από τον ατομισμό και τον εγωκεντρισμό του, με αποτέλεσμα να κλείνεται στο καβούκι του ολοένα και περισσότερο και να μη συνάπτει ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στον περίγυρο μου αλλά και ευρύτερα, διαπιστώνω ότι η επικοινωνία, η φιλία, η συνεργασία, ο σεβασμός, ή αγάπη σκοντάφτουν συνεχώς πάνω στα εγώ και κατρακυλούν στον κατήφορο. Παρότι έχω στη ζωή μου πολύ αγαπημένα πρόσωπα, τυχαίνει να συναντώ αξιόλογους ανθρώπους που μου λένε ότι πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις φίλους ή να βρεις σύντροφο», ανέφερε η ηθοποιός στο Secret.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ