2022-03-27 16:30:10
Φωτογραφία για Δημήτρης Σκουλός: Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από το STAR

 



Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκαλύπτει αν θα αποτελεί μέλος του νέου κύκλου του διαγωνισμού αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής της Βίκυς Καγιά.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος αποκάλυψε πως ακόμη δεν τον έχουν καλέσει από το κανάλι για το GNTM και δηλώνει χαρακτηριστικά πως η «περηφάνιά του δεν τον αφήνει να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο».

Στο ενδεχόμενο να μην είναι στο νέο κύκλο του διαγωνισμού, ο ίδιος απαντά πως αρχικά θα έχει περισσότερο χρόνο το καλοκαίρι για τα παιδιά του, κάτι που έχει στερηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 3-4 χρόνια και ύστερα θα κάτσει να αναλογιστεί τι έκανε ο ίδιος λάθος.

Αναφορικά με την απουσία της Βίκυς Καγιά από τον τελευταίο κύκλο του διαγωνισμού, ο κ. Σκουλός δήλωσε «αυτή στοίχισε ξεκάθαρα το show» και επίσης δεν γνωρίζει εάν θα επιστρέψει η ίδια.

 «Δεν υπάρχει αντικαταστάτης της Βίκυς σε αυτό που κάνει, είναι μία κατηγορία από μόνη της» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο φωτογράφος αναφέρθηκε στην Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου χαρακτηρίζοντάς την ένα ήσυχο, καλό κορίτσι, που έχει κάνει εξαιρετικές δουλειές στο χώρο της μόδας, ωστόσο δεν έχει την εμπειρία της Βίκυς Καγιά.

Τέλος δήλωσε πως θα του άρεσε η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο show.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ