2022-03-28 18:10:26
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: «Έχω πέσει στην παγίδα και υπήρξα συγκεντρωτικός»



Στην "Κυψέλη” μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 για όλους και για όλα.

"Προσπαθώ μεγαλώνοντας να μην παίρνω τοις μετρητοίς ό,τι ακούγεται, αν και δεν το είχα ποτέ ιδιαίτερα. Επίσης, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι μας. Η διαφωνία αιμοδοτεί τη ζωή. Όταν λέω διαφωνία δεν εννοώ ανοησία. Εννοώ η διαφωνία με επιχειρήματα. Μεγαλώνοντας κάνω επιλογές και διακρίσεις με την έννοια ότι διακρίνω με ποιον έχω κάτι να πω. Δεν είναι υποχρεωτικό να συνομιλούμε με όλους τους ανθρώπους. Δεν είναι υποχρεωτικό να είμαστε αγαπητοί με όλους. Είναι υποχρεωτικό να είμαστε τίμιοι. Είναι πιο έντιμο να λες αυτή είναι η θέση μου παρά να κάνεις ότι δήθεν είσαι χαρούμενος με όλους” ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν είναι υποχρεωτικό να παίρνουμε θέση για όλα. Τώρα είναι της μόδας να παίρνουν θέση όλοι για όλα. Όταν πάρεις θέση, να την πάρεις μετά από σκέψη και δεν θα σκεφτείς αν ενοχλήσεις κάποιους, θα σκεφτείς αν αυτό που λες το πιστεύεις πραγματικά και έχει από πίσω βάση και δεν λες αρλούμπες. Οι ηθοποιοί πρέπει να δημιουργούν παραδείγματα κι όχι ανοησίες”.

Υπήρξε ποτέ συγκεντρωτικός; Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε: "Έχω πέσει στην παγίδα και υπήρξα συγκεντρωτικός. Δεν είχα κακά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Και ακόμα μερικές φορές παραμένω και δεν πρέπει διότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί. Αυτό το κάνεις γιατί θες να είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Με τα χρόνια καταλαβαίνω ότι και άνθρωποι ικανοί υπάρχουν για να συνεννοηθείς. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνεις όλα εσύ. Εκ των πραγμάτων την ευθύνη την έχω εγώ. Από εμένα τη ζητάνε οι άνθρωποι. Καλό είναι να μην είμαστε συγκεντρωτικοί”.



"Μερικές αλήθειες πρέπει να τις λέμε στον εαυτό μας και μετά να έχουμε την απαίτηση από τους άλλους” τόνισε, ενώ υποστήριξε κλείνοντας: "Η φλόγα μέσα μου είναι έντονη. Δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Πρέπει τα πράγματα να εφάπτονται της ηλικίας αλλιώς είναι αστεία κι ανόητα”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ