2022-03-30 17:20:06
Φωτογραφία για Φίλιππος Σοφιανός: «Επικοινωνώ με το παιδί μου μέσω Viber, η μητέρα του αναπληρώνει την απουσία μου»Ο Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα τρία διαζύγια του, από τρεις γάμους καθώς και την σχέση μέσω viber με το παιδί του που ζει στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω αποκτήσει ένα εξαιρετικό πλάσμα από τον προηγούμενο μου γάμο, το οποίο μεγαλώνει μέσω viber πια. Δηλαδή δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά και η επικοινωνία μας περιορίζεται στο viber. Ευτυχώς η μαμά του είναι πολύ σπουδαία μαμά, πολύ παρούσα μαζί του και παλεύει να αναπληρώνει τη δική μου απουσία».

«Δυστυχώς η φύση της δουλειάς εδώ δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του. Δεν μπορείς να πας στην Κύπρο για δυο μέρες και να έρθεις. Μου λείπει πάρα πολύ και σήμερα είναι δέκα χρονών».«Θα πάω τώρα να την δω που έχει μία περφόρμανς στο μπαλέτο » συμπλήρωσε ο Φίλιππος Σοφιανός στο μαγκαζίνο του OPEN. «Έχω τρία παιδιά παιδιά από τρεις διαφορετικούς γάμους και τρία διαζύγια. Πίστευα και πιστεύω στην ουσία του γάμου αλλά τώρα πια δεν θα έκανα έναν επόμενο».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ