2022-04-01 17:30:04
Φωτογραφία για Κυριαρχία των «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και του «ΒΙΝΥΛΙΟΥ»  τον Μάρτιο...
Απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης ήταν και τον Μάρτιο ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54 (και όχι μόνο), με μέσο όρο 20,3%.

Η εκπομπή άφησε πίσω της τον ανταγωνισμό με 7,9 μονάδες διαφορά, έχοντας μαζί της καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.530.000  τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, η εκπομπή κατέγραψε σημαντικές πρωτιές στην πλειοψηφία των ηλικιακών κοινών, με την ανταπόκριση των τηλεθεατών να την κρατάει σταθερά στην κορυφή. 

 

Πρώτο το «VINYΛΙΟ» και τον Μάρτιο

Με υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης

Πρωτιά στη ζώνη προβολής του κατέγραψε το «VINYΛΙΟ» και τον Μάρτιο παρουσιάζοντας τρία απολαυστικά αφιερώματα στη δεκαετία του ’90 (4, 11 & 18 Μαρτίου). Οι τηλεθεατές ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, σε μια ξεχωριστή δεκαετία, και έδωσαν στην εκπομπή την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 18% και 4,7 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.


Τα ξεχωριστά flashback που ετοίμασαν ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση παρακολούθησαν περίπου 1.530.000  τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1΄.

Μέσα από τρία δυνατά αφιερώματα, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν τους τηλεθεατές, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας θύμισε τα highlight μιας ολόκληρης εποχής.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ