2022-04-02 13:20:05
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ που θα κάνει πρεμιέρα...
Το «BBQ STORIES» ξεκινά αυτή την Κυριακή, ένα ταξίδι περιπέτειας και γεύσης.

Κάθε ταξίδι είναι μία αφορμή για ένα καλό BBQ στα ομορφότερα σημεία της διαδρομής.

Κάθε BBQ δημιουργεί μια καλή ιστορία με την παρέα αγαπημένων φίλων.

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ, δίνει συμβουλές και μυστικά για τους λάτρεις του ψησίματος και προτείνει πρωτότυπες συνταγές που αγαπούν… τη φωτιά! Ψήνει και παράλληλα απολαμβάνει την ύπαιθρο και τη φύση.

Η διαδρομή του ξεκινά την Κυριακή 3 Απριλίου με πρώτη στάση τον Όλυμπο και εμείς ετοιμαζόμαστε για το πιο "θεϊκό" BBQ που έγινε ποτέ.

Ο Αλέξανδρος συναντά τον Θανάση και τον Σάκη και κάνουν μία εντυπωσιακή κατάβαση από το βουνό με splitboard. Όταν κατεβαίνουν την πλαγιά, πεινασμένοι όπως είναι, στήνουν την ψησταριά τους και ετοιμάζουν τον πιο μερακλίδικο μεζέ: αργοψημένο και μαριναρισμένο «Μοσχαρίσιο Καραμελωμένο Σιδηρόδρομο» που λιώνει στο στόμα.


Η συνέχεια έχει mountain bike με τους καινούργιους φίλους του, την Έλενα, τον Αλέξανδρο και τον Λουκ κοντά στο χωριό Άγιος Δημήτριος Πιερίας. Στην επιστροφή τους μαζί με έναν από τους καλύτερους ψήστες της περιοχής, τον Λάζαρο, μαγειρεύουν ένα ασυνήθιστο «Σπετζοφάι σε πίτα» που ετοιμάζεται εξ' ολοκλήρου στη σχάρα, από τα λουκάνικα μέχρι τη σάλτσα.

Μοναδικές τοποθεσίες στην ελληνική ύπαιθρο, δραστηριότητα στη φύση και αληθινό, γνήσιο φαγητό, παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τα BBQ STORIES από την Κυριακή 3 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ