2022-04-03 17:40:05
Φωτογραφία για Μιχάλης Ρέππας: «Θα είχα κάνει πολλές επιπολαιότητες εάν δεν είχα τον Θανάση Παπαθανασίου»



Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Dot" ήταν ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός δημιουργός παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη αναφερόμενος στην τηλεόραση αλλά και στον Θανάση Παπαθανασίου.

Για την τηλεοπτική τους επιστροφή με τους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα", ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε: "Αρχικά ήμουν αγχωμένος κανένας δεν μπορούσε να το καταλάβει, είχα να κάνω τηλεόραση 25 χρόνια, ακόμα και η πρακτική του γυρίσματος την είχα ξεχάσει. Ξεπέρασα το άγχος όταν είδα τις θεαματικότητες των "Συμπέθερων". Δεν μπορεί να μη λέει τίποτα στον κόσμο και να έχει ανταπόκριση".



Με τον Θανάση Παπαθανασίου έχουν μία ιδιαίτερη χημεία: "Έχει τύχει να γίνει μεγάλος καυγάς. Όταν δυο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί όπως ο Θανάσης και εγώ, είναι αναγκασμένοι να τρώνε στη μάπα ο ένας τον άλλον. Και εγώ θα το εκνευρίζω πολύ εννοείται. Στα μάτια μου ο Θανάσης είναι αφόρητος! (γέλια) Φαντάζομαι ότι και για αυτόν θα ισχύει το ίδιο. Αν δεν είχα τον Θανάση θα είχα κάνει παρά πολλές επιπολαιότητες από τη βιασύνη από τον ενθουσιασμό μου. Αν ήμουν μόνος μου δεν θα υπήρχε φρένο



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ