2022-04-03 17:52:57
Φωτογραφία για Αγριοράδικο και τσουκνίδα σε ένα ισχυρό ρόφημα για την αναιμία

 Ισχυρότατο ρόφημα δύο βοτάνων, ιδανικό για περιπτώσεις σιδηροπενικής αναιμίας.

Το αγριοράδικο- Taraxacum, officinale και η τσουκνίδα-Urtica dioica είναι δυο ισχυρότατα βότανα τα οποία χρησιμοποιούμε, εκτός των άλλων και για τα μακροχρόνια οφέλη τους στη θεραπεία της αναιμίας.

Σύμφωνα με τους αιματολόγους, η αναιμία είναι μια διαταραχή στο αίμα κατά την οποία δεν υπάρχει επάρκεια σε ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οποία μεταφέρουν την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου στους ιστούς του σώματος.

Υπάρχουν πολλές μορφές αναιμίας, καθεμιά από τις οποίες έχει τη δική της αιτία πρόκλησης.

Μπορεί να είναι είτε μια προσωρινή διαταραχή, είτε μια πιο μακροπρόθεσμη και να συνοδεύεται από ήπια ή πιο έντονα συμπτώματα.

Για την πρόληψη κάποιων μορφών αναιμίας πρέπει να ακολουθούμε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής χωρίς ελλείψεις και χωρίς υπερβολές, διότι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αναιμίας είναι και η διατροφή μας, όταν παρουσιάζει ανεπάρκεια βιταμινών, όπως  η βιταμίνη Β12 και η βιταμίνη Β9 ή φολικό οξύ και μετάλλων και ιχνοστοιχείων, ειδικά και καθοριστικά του σιδήρου, παράγοντες οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την παραγωγή υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων read more:https://botanologia.gr/agrioradiko-kai-tsoyknida-se-ena-ischyro-rofima-gia-tin-anaimia/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ