2022-04-15 10:58:59
Φωτογραφία για Υπέροχη vintage ατμόσφαιρα σε 40τμ

΄

Ένα πραγματικά ...κουκλίστικο παλιό διαμέρισμα, μόλις 40τμ, διαμορφωμένο πολύ ιδιαίτερα τόσο  λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Το δάπεδο και τα δοκάρια στήριξης του ξύλινου παταριού που φιλοξενεί τον άνετο χώρο του υπνοδωματίου προσθέτουν "ζεστασιά" και στο κάτω επίπεδο, τα παλιά ντουλάπια στην κουζίνα σε συνδυασμό με το έντονο κεραμιδί πλακάκι, το λευκό πιάνο, η πολύ απλή σε vintage γραμμή τραπεζαρία και ανάλογου ύφους μικροέπιπλα, αντικείμενα και διακοσμητικά τοίχου δημιουργούν συνολικά μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Χρωματικά και ενώ η πρώτη εντύπωση είναι ότι ο χώρος διαθέτει έντονες αποχρώσεις, στην πραγματικότητα λευκό και μπεζ κυριαρχούν σε όλες τις μεγάλες επιφάνειες και έπιπλα μεγάλου όγκου, και το χρώμα έχει προστεθεί σε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και κυρίως στα υφασμάτινα στοιχεία, στα οποία σε μεγάλο βαθμό βασίζεται η γενική αισθητική του χώρου. 

Ένα σπίτι που χωρά από το παραδοσιακό ...σεμεδάκι στο τραπέζι της τραπεζαρίας και το υπέροχο κλασσικό χαλί έως το  επιλεγμένο για να μην "ασφυκτιά" ο μικρός χώρος από συμπαγή έπιπλα πιο σύγχρονης αισθητικής διαφανές τραπεζάκι του σαλονιού και κάποια ανάλογου ύφους κάδρα, όλα συνδυασμένα πολύ όμορφα. 



https://historiskahem.se/

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ