2022-04-15 15:32:00
Φωτογραφία για Τσαλίκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να πω μόνο αυτό δημόσια»



Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του «Τι φάση;» εξέφρασε μάλιστα την προσωπική του άποψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω μόνο αυτό γιατί μου έχει κάνει εντύπωση σε όλη αυτή την iστορία με την Πάτρα. Το μόνο που μου έχει κάνει τόση πολύ εντύπωση και θέλω να το πω και δημόσια είναι το εξής. Μιλάμε τώρα, αν αποδειχθεί, για το έγκλημα του αιώνα και μια νοσηρή προσωπικότητα. Αν υπάρξουν συνεργοί και τα λοιπά. Είναι δυνατόν, ρε παιδιά, τόσα χρόνια στο περιβάλλον να μην είχε καταλάβει κανείς τίποτα;».

«Επίσης, είναι δυνατόν να μην έχει κάποιος αποτανθεί κάπου; Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ότι είμαστε στο 2022 και πλέον υπάρχει ο τρόπος να κάνουμε μια καταγγελία ανώνυμα και να προστατευθούμε».







«Όταν βλέπουμε ένα παιδί, ενδεχομένως, να κακοποιείται ή μια οικογένεια να έχει κάποιο πρόβλημα, υπάρχει μηχανισμός που μας προστατεύει. Μίλα, μπορεί να σώσεις έναν άνθρωπο. Αυτό το μήνυμα πήρα, αυτή την απορία, αυτόν τον πόνο και αναρωτιέμαι που ζούμε» συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ