2022-04-17 08:00:06
Φωτογραφία για Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απειλεί πως… το παιχνίδι αρχίζει τώρα



Στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του που παρέμεινε για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, όπως είδαμε, ο make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας τόνισε με σαφήνεια στην κάμερα πως «η φάση είναι πάρα πολύ συγκλονιστική, πάρα πολύ ουάου και πάμε δυνατά ή… πάω δυνατά γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έμεινε στο Survivor 2022 και πραγματικά το Survivor 2022 θα ξεκινήσει αμέσως τώρα».

«Πραγματικά γέλασα πάρα πολύ στο τελευταίο συμβούλιο διότι ήμουν πάρα πολύ σίγουρος ότι θα παραμείνω στο Survivor. Είμαι πάρα πολύ σίγουρος για το ήθος μου, την τιμιότητα μου και το πόσο πολύ με αγαπάει ο κόσμος».

«Πραγματικά το λέω και γελάω, είναι τόσο αστείο και τόσο γελοίο, αυτοί οι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους και είναι η έννοια της γελοιότητας… Είχαν κάνει μια αλυσίδα πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός ποιος αποχωρεί και είχαν κρατήσει το χέρι της Στέλλας και είχα πει ότι θέλω να δω τις φάτσες τους στην ανακοίνωση! Εγώ λοιπόν παρέμεινα και είδα κάτι φάτσες… Πραγματικά είναι γελοίοι οι τύποι» συμπλήρωσε με πολλές πολλές αιχμές ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ