2022-04-18 09:20:07
Φωτογραφία για Survivor: «Κλείδωσε» ο πρώτος υποψήφιος μετά την ένωση...

 



Νέα εποχή ξεκίνησε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, μετά την πολυπόθητη ένωση της μπλε και της κόκκινης ομάδας που έλαβε χώρα ένα επεισόδιο νωρίτερα με καλεσμένο τον Νίκο Κουρκούλη.

Έτσι, για μια ακόμη φορά αλλά… πρώτη μετά το πάρτι της ένωσης, οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπήκαν αρχικά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Και αυτό έγινε από την πλευρά της μπλε ομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός έδωσε τον πρώτο λόγο στην κόκκινη ομάδα η οποία και θα έπρεπε να περάσει και πάλι την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι παίκτες θα έπρεπε να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον αδύναμο κρίκο και να τον στείλουν με το ένα πόδι πιο… γρήγορα στην Ελλάδα.

Από την διαδικασία ήταν ελεύθερη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και εξασφάλισε την παραμονή για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor.

«Η κόκκινη ομάδα» μίλησε, όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός, καθώς το αποτέλεσμα είχε πια κριθεί μετά την ψηφοφορία στο Survivor της Κυριακής. Και η κάλπη «έδειξε» πως πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο… Γιώργος Κατσαούνης!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ