2022-04-18 09:40:05
Φωτογραφία για Η Μαίρη Χρονοπούλου ξεκαθαρίζει για τα κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν προς τον Σωτήρη Τσαφούλια – «Χριστούλη μου, τόσο άσχημα μιλάω;»



Η είδηση για το νέο πρόβλημα υγείας που προέκυψε στη Μαίρη Χρονοπούλου εκτός από ευχές για γρήγορη ανάρρωση έφερε και άσχημα σχόλια προς τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο λόγος;

Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του «Έτερος εγώ» και ορισμένοι θεώρησαν ότι αρρώστησε στα γυρίσματα της σειράς κι έστρεψαν τα βέλη τους προς τον σκηνοθέτη επειδή εξέθεσε τη Μαίρη σε κίνδυνο δεδομένου του επιβαρυμένου της ιστορικού.

Βλέποντας όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια η ηθοποιός εξεπλάγη και έσπευσε να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για να αποκατασταθεί η αλήθεια καθώς τόνισε πως σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η παραγωγή προέβλεψαν και την τελευταία λεπτομέρεια για να είναι ασφαλής και άνετη.

«Χριστούλη μου, Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν εάν αρρώστησα στο γύρισμα του «έτερος εγώ.» Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου

. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου; Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν. Ύψος! Σε ότι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά απο κάθε πλάνο με κουκουλωναν με κουβερτούλες κ άφθονες θερμοφόρες. Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιο big boss!! Σωτήρη αγάπη μου είσαι ότι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!» έγραψε στο ποστ που μοιράστηκε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ