2022-04-23 12:30:08
Φωτογραφία για Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Φρικτό τέλος για το φινάλε του πρώτου κύκλου...
Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Αλέξης θα πέσει νεκρός, στην γη της ελιάς. Πολλοί πιστεύουν πως ο χαρακτήρας αυτός, έχει ξεπεράσει ήδη κάθε όριο του εαυτού του. Η Μαργαρίτα τον βλέπει να υποφέρει και μέσα της καταρρέει καθημερινά.

Πώς θα μπορούσε να τον βοηθήσει; Τί θα μπορούσε να κάνει για να τον σώσει, πέρα από το να τον κλείσει μέσα σε ψυχιατρείο; Ο Αλέξης ετοιμάζει την επόμενη δολοφονική του επίθεση, με την εμμονή του για την Μυρτάλη να συνεχίζεται.

Όπως έχουν παρατηρήσει οι τηλεθεατές, η υγεία του αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Έτσι, αρκετοί είναι σίγουροι πως ο Αλέξης θα πέσει νεκρός, στην γη της ελιάς, ύστερα από δικό του λάθος.

Τα σενάρια που επικρατούν σύμφωνα με το youfly.com είναι πολλά. Θα κλειστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και θα αυτοκτονήσει, ή μία λάθος κίνηση θα του αφαιρέσει τη ζωή ξαφνικά, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όλη τη Μάνη;

Η Μαργαρίτα αναμένεται να χάσει το μυαλό της. Ο γιος της είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στον κόσμο. Ένα τέτοιο γεγονός θα αλλάξει ριζικά την ηρωίδα της σειράς….

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν ολοκληρώνονται τον Μάιο. Θα δούμε τον Αλέξη στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ή το τέλος του πλησιάζει;

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πασχάλιες ευχές της ΠΕΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πασχάλιες ευχές της ΠΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ