2022-04-30 17:00:07
Φωτογραφία για Κάκκαβα: «Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου»

Τη δική της προσωπική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και συγκλόνισε με όσα είπε.

«Αυτό που με είχε στιγματίσει ήταν το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”.

Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής. Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα.



Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.



Η Ναταλί Κάκκαβα είπε κλείνοντας: «Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ