2022-05-05 20:25:11
Φωτογραφία για Στηρίξτε το Αστεροσκοπείο Ασέας
Φίλοι μου αξίζει να στηρίξουμε αυτή την εθελοντική προσπάθεια για να μην χαθει. Μια ομάδα νέων επιστημόνων έφτιαξαν μόνοι τους, με τελείως δικά τους έξοδα, ένα υπέροχο αστεροσκοπείο στην Ασέα και κάνουν δωρεάν εκδηλώσεις ελεύθερες για όλους. Δεν αξίζει να βρεθεί ένας χορηγός που θα στηρίξει αυτή την καταπληκτική προσπάθεια;

Αντιγράφω από την σελίδα του Σύλλογος Αστροφυσικής Ασέας

Αγαπητοί φίλοι, είχαμε ανακοινώσει ότι θα αναρτούσαμε το πρόγραμμα θερινών εκδηλώσεων μας μετά το Πάσχα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες, βραδιές κοινού και θερινά μαθήματα αστρονομίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής και παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες μας, δεν έχουμε εξασφαλίσει κάποια κάλυψη εξόδων από τον Δήμο Τρίπολης, οπότε το πρόγραμμα μας για το κοινό θα περικοπεί σε αυτό που μπορούμε να στηρίξουμε. Υπενθυμίζουμε ότι το Αστεροσκοπείο Ασέας λειτουργεί εθελοντικά με συνδρομές των μελών του και δωρεές φίλων της επιστήμης.


Θα πραγματοποιηθούν με βεβαιότητα τα δωρεάν θερινά μαθήματα 2-5 Αυγούστου, στα οποία ήδη έχει συμπληρωθεί το πρώτο τμήμα μαθητών. Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται θα πρέπει σύντομα να δηλώσουν συμμετοχή. Το επόμενο διάστημα, το αστεροσκοπείο θα ανοίξει οργανωμένα για το κοινό σε δωρεάν βραδιές παρατήρησης, χωρίς καλεσμένους ομιλητές, όσες περισσότερες φορές είναι δυνατόν.

Η πρώτη ανοιχτή βραδιά κοινού μεταφέρθηκε για τις 25 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να θαυμάσουμε μαζί τον νυχτερινό αρκαδικό ουρανό.
tinanantsou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ