2022-05-09 08:00:04
Φωτογραφία για Survivor: Πανικός στο συμβούλιο – Ο Άρης έβγαλε στη φόρα το «σχέδιο» του ΜαρτίκαΜετωπική ήταν η σύγκρουση ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor για την προηγούμενη ψηφοφορία. Ο Σπύρος ανέφερε πως είχαν πει να ψηφίσουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και στη συνέχεια άλλαξαν τα πλάνα, με τον Άρη Σοϊλέδη να τον εκθέτει ότι χοροπηδούσε από τη χαρά του γιατί είχε κάνει σχέδιο πως να προχωρήσουν οι επόμενες ψηφοφορίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Ήμασταν στο δάσος και λέγαμε για τη ψηφοφορία κι εγώ σου εξέφρασα τη δική μου άποψη για να ψηφιστεί η Βρισηίδα. Εσύ χοροπηδούσες ότι κάνουμε ανατρεπτικό συμβούλιο και χαμό στην Ελλάδα και θα είμαστε μάγκες». Η Σταυρούλα Χρυσαείδη συνέχισε: «Έλεγε θα βγάλουμε Τάκη, Βρισηίδα κι Εμμανουήλ κι όποιος έμενε από αυτούς θα τον βγάλουμε με την Στέλλα γιατί θέλω να μείνω λίγο παραπάνω. Πλάνο για τρεις εβδομάδες»

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέμενε πως άλλαξαν αυτό που είχε συμφωνηθεί την τελευταία στιγμή κι έκανε το λάθος να τους ακολουθήσει. Ο Άρης του απάντησε ξανά: «45 χρονών άνθρωπος και δεν έχεις δική σου άποψη; Σου την αλλάζει ο Άρης; Εγώ πρότεινα κάτι και συμφώνησες».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
INSTAGRAM HOMES: Andrea Groot
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
INSTAGRAM HOMES: Andrea Groot
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ