2022-05-10 09:00:05
Φωτογραφία για Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση...

 Το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε χθες στο Survivor, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να δίνουν σκληρό αγώνα στο στίβο μάχης.

Η νίκη για τους κόκκινους αποτελούσε επιτακτική ανάγκη στο χθεσινό παιχνίδι του Survivor, καθώς στο πρώτο αγώνισμα ηττήθηκαν, με αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι Κόκκινοι δεν ήθελαν με τίποτα το αρνητικό… δύο στα δύο και έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να βγει υποψήφιος από τη μπλε ομάδα.



Στον στίβο μάχης του Survivor έπεσαν κορμιά και το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν συνεχώς και όλα έδειχναν ότι η νίκη θα κριθεί στο νήμα. Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη νίκη με 8-6 κι έκαναν το 1-0, με τις δυο ομάδες να προχωρούν στη συνέχεια στον δεύτερο αγώνα.

Στο δεύτερο παιχνίδι, μάλιστα, συνέβη και το απαράδεκτο σκηνικό με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος άρχισε να κλωτσά ότι έβρισκε μπροστά του, μετά την ήττα του από τον Μαρτίκα. Η παραγωγή τον τιμώρησε με στέρηση επάθλου, ενώ ο Λιανός προειδοποίησε τους πάντες πως αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξει αποβολή από το Survivor.

Στον δεύτερο αγώνα, οι Κόκκινοι πήραν ξανά τη νίκη με 8-6, έκαναν το 2-0 και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την εξασφάλιση της ασυλίας. Αντίθετα, οι μπλε, που έχασαν στο παιχνίδι, πήραν μέρος στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Νικητής στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι μπλε θα ψήφιζαν για να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου (από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Άρα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ