2022-05-10 09:20:05
Φωτογραφία για Στον Εκατομμυριούχο 21 χρόνια μετά: Δεν παίζω για τα λεφτά, παίζω μόνο για τη μνήμη της μητέρας μου



Χθες στο πλατό του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" υπήρξε πολλή συγκίνηση λόγω της παρουσίας ενός παίκτη που επέστρεψε μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. 

Στο πλατό είδαμε  τον Γιώργο Πάττα, έναν παίκτη που πριν από 21 χρόνια στον πρώτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού είχε λάβει μέρος, είχε παίξει και μάλιστα είχε στεφθεί νικητής αφού είχε κερδίσει 6 εκατομμύρια δραχμές.

Τότε ο νεαρός φοιτητής είχε παίξει με προτροπή της μητέρας του και με τα χρήματα που είχε κερδίσει, είχε αγοράσει ένα δυάρι σπίτι για τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών.

Όπως είπε ο Γιώργος, παρ' όλο που του είχαν δοθεί ευκαιρίες να παίξει και σε άλλα τηλεπαιχνίδια, ένιωθε πάντα σαν κάτι να τον δένει με τον Εκατομμυριούχο και έτσι έμεινε μακριά, υποσχόμενος στον εαυτό του και τη μητέρα του πως αν ξαναέβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ξαναδήλωνε συμμετοχή.

Ο καιρός αυτός ήρθε μόνο που η μητέρα του δεν πρόλαβε να τον χαρεί ξανά αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή. "Σήμερα είμαι εδώ και δεν παίζω για τα λεφτά. Παίζω για τη μνήμη της μαμάς μου" είπε ο Γιώργος Πάττας και συνέχισε με μία ευχή: "Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο" είπε συγκινημένος. Κάτι που συγκίνησε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος υπερθεμάτισε τα όσα είπε ο παίκτης ο οποίος είναι πλέον δερματολόγος. Δείτε το βίντεο με την προσπάθειά του, 21 χρόνια μετά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ