2022-05-11 18:42:38
Φωτογραφία για Η Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της: «Την είχα πενθήσει, με έναν τρόπο, πριν συμβεί το γεγονός»



Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια της μητέρας της.

«Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Είναι το πιο δύσκολο να το διαχειριστείς, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, η αλήθεια είναι, στην οικογένεια, γιατί από πριν είχε ξεκινήσει.



Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, πολύ δύσκολο. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.







Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης: «Έλειψα κάποιες μέρες που σε βοηθάνε να επανέλθεις με έναν τρόπο. Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα πριν που η μητέρα μου ήταν άρρωστη και με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα πριν φτάσει να συμβεί το γεγονός. Την είχα πενθήσει, με έναν τρόπο, εγώ τη μητέρα μου ήδη».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ