2022-05-14 09:00:08
Φωτογραφία για Θάνος Λέκκας: «Δεν έχω Instagram, νιώθω άβολα να διαφημίζομαι, φοβάμαι μην χάσω το μέτρο»Ο Θάνος Λέκκας θα είναι καλεσμένος αυτό το Σάββατο στο Dot. με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το λόγο που δεν θέλει να έχει σχέση με τα social media και πόσο τον τρομάζει αυτή η κατάσταση.

«Δεν έχω αξιοποιήσει την τηλεόραση γιατί ούτε διάσημος είμαι, ούτε έχω Instagram. Νιώθω περίεργα να διαφημίζομαι. Ξέρω πως είναι πολύ σημαντικό και χρήσιμο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μαθαίνουν τι συμβαίνει στον κόσμο και το μαθαίνουν μέσω αυτής της πλατφόρμας. Εγώ απουσιάζω. Νιώθω άβολα» είπε ο Θάνος Λέκκας.

«Δεν θεωρώ ότι έχω να πω κάτι σημαντικό για τη ζωή μου. Αν το νιώσω, θα το πω. Δεν είμαι αυτός ο τύπος. Αν εσύ είχες τον χρόνο να κάτσεις να απολαύσεις και να μην πρέπει να δουλεύουμε 15 ώρες και να τρέχουμε από τη μία δουλειά στην άλλη και να πρέπει τώρα να απαντήσουμε σε αυτό το mail, δεν θα χρειαζόταν να έχουμε δίπλα ένα παραθυράκι που να μας δείχνει τι κάνει ο κόσμος κι οι φίλοι μας. Φοβάμαι μην χάσω το μέτρο, επομένως μένω μακριά. Είναι λίγος ο χρόνος που έχω» πρόσθεσε ο Θάνος Λέκκας.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ