2022-05-14 12:01:03
Φωτογραφία για Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται την επιστροφή του Λημνιού



Ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ όταν παραχώρησε τον Δημήτρη Λημνιό στη Κολωνία. Η πρώτη σεζόν του πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά στη Γερμανία δεν κύλησε ιδανικά. Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίστηκε συνολικά μόλις 14 φορές (12 στη Bundesliga), χωρίς να συνεισφέρει με κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ.

 Τα ΜΜΕ της Γερμανίας σχολίασαν τις πολύ κακές εμφανίσεις του Λημνιού, αλλά και το γεγονός πως δεν είχε χώρο στο ρόστερ της ομάδας. Αναμενόμενα, η γερμανική ομάδα τον έδωσε δανεικό, με στόχο να βρει τα πατήματά του ο διεθνής άσος. Το καλοκαίρι του 2021, η Κολωνία γνωστοποίησε τον δανεισμό του στην Τβέντε, με μια μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ολλανδοί έχουν δώσει αρκετό χρόνο φέτος στον Λημνιό, καθώς ο 24χρονος έχει αγωνιστεί 34 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ
. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα νούμερα δεν φαίνεται πως είναι αρκετά για να «αναγκάσουν» την Τβέντε να προχωρήσει στην αγορά του, με την ολλανδική ομάδα να αναμένεται να επιστρέψει τον Έλληνα άσο στην Κολωνία. Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός έκανε τα καλά του χρόνια στην Τούμπα και κατέκτησε με τον Δικέφαλο του Βορρά 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα, έχοντας δείξει τον καλό του εαυτό, φορώντας τα ασπρόμαυρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του ταχύτατου ακραίου επιθετικού, προκειμένου να τον επαναφέρουν στη Θεσσαλονίκη! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλάει συνεχώς με τον Ζοσέ Μπότο για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο θέλουν να αποκτηθεί ένας εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση, με τον Λημνιό να είναι αυτή τη στιγμή ο εκλεκτός. Βέβαια, στο κόλπο παραμένει πάντα και η Κολωνία, καθώς η γερμανική ομάδα έχει συμβόλαιο με τον 24χρονο έως και το καλοκαίρι του 2024.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ