2022-05-21 20:00:07
Φωτογραφία για Λιάγκας-Σκορδά: Θα ανατραπεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για χάρη τους;
Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις ανάμεσα στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Μετά από αμέτρητα ραντεβού, δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το κανάλι τους θέλει μαζί, αλλά εκείνοι θέλουν τους εαυτούς τους χώρια..

Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν είναι τόσο το αν θα συνυπάρχουν ή όχι, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να μην μειωθεί η διάρκεια που αφιερώνει η εκπομπή στα ενημερωτικά και η Φαίη Σκορδά θέλει την αύξηση της κλασικής gossip θεματολογίας. 

Όλα αυτά όταν πρέπει να συνδυαστούν με ζώδια, μαγειρική, καλεσμένους και χορηγικά θέματα δεν χωρούν. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ανένδοτος στο να τελειώνει νωρίτερα (δες εδώ), κάτι που θα έλυνε τα χέρια σε όλους. 

Όλο αυτό το εγχείρημα με τα στοιχεία που ζητούν οι δύο παρουσιαστές, απαιτούν από την εκπομπή να έχει τετράωρη διάρκεια. Βρε λέτε να δούμε κάποια ανατροπή και η εκπομπή «Το Πρωινό» να ξεκινά στις 10.00 και να τελειώνει στις 14.00; Τα νούμερα, πάντως, του μεσημεριανού δελτίου του ΑΝΤ1 έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Φυσικά μία τέτοια αλλαγή θα σήμαινε πολλές ανατροπές στο πρόγραμμα. 

Για να δούμε Υ.Γ Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να προσπαθήσουν να «κλέψουν» διάρκεια από παντού. Δηλαδή κανά 10λεπτο παραπάνω από τον Παπαδάκη, να τελειώνει το «Το Πρωινό» 1.30, να μειωθεί και η διάρκεια του δελτίου, ώστε να μην έχουμε τόσο μεγάλες ανακατατάξεις και μεταθέσεις...

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ