2022-05-23 09:40:08
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά...Δύο νέα πρόσωπα πρόκειται να ενταχθούν στη σειρά, «Η Γη της Ελιάς» και ο λόγος για τον Βασίλη Μίχα και τον Κούλλη Νικολάου.

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΜΕGΑ, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Παρ' όλα αυτά, όμως, οι συντελεστές δεν επαναπαύονται και ετοιμάζουν εκπλήξεις και ανατροπές, με κάποιες από αυτές να σηματοδοτούνται από την έλευση νέων προσώπων-κλειδί στην πλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν άμεσα στη σειρά είναι ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Χρήστο. Τον νεαρό και γοητευτικό ανιψιό του Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οποίος πηγαίνει στη Μάνη με σκοπό να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης (Ιζαμπέλλα Φούλοπ) και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Ένα ακόμη πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά και θα μας απασχολήσει πάρα πολύ έντονα είναι ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός και μέλος της δημιουργικής ομάδας πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο του Δημοσθένη. Του ξαδέλφου του Στάθη (Πασχάλης Τσαρουχάς) και εγκεφάλου των εγκληματικών οργανώσεων που διευθύνει ο Κωνσταντίνος (Μάξιμος Μουμούρης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα παραμείνουν στη σειρά και του χρόνου.Πηγή: MYtvΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ