2022-05-24 07:37:17
Φωτογραφία για Οι επικεφαλής των σιδηροδρόμων Ιράν και Καζακστάν υπογράφουν σύμβαση συνεργασίας
Οι επικεφαλής των σιδηροδρόμων του Ιράν και του Καζακστάν υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για την αύξηση της συνεργασίας και τον καθορισμό προτιμησιακών δασμών μεταξύ των δύο χωρών, προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά η διαμετακόμιση εμπορευμάτων που διέρχονται από το Ιράν.

Αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου από το Καζακστάν με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εμπορίου και Ένταξης Bakhyt Sultanov, καθώς και τον επικεφαλής του τμήματος σιδηροδρόμων του Καζακστάν πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Seyed Miad Salehi, επικεφαλής των Σιδηροδρόμων της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (γνωστός ως RAI).

Κατά τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της RAI και της αντιπροσωπείας του Καζακστάν, οι δύο πλευρές συζήτησαν την ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας και την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Ο σιδηρόδρομος του Ιράν και του Καζακστάν υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για την αύξηση της συνεργασίας και τον καθορισμό προτιμησιακών δασμών μεταξύ των δύο χωρών, προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά η διαμετακόμιση εμπορευμάτων που διέρχονται από το Ιράν.

Μετά την εφαρμογή του μνημονίου συμφωνίας, ένα μέρος των τρένων που μεταφέρουν αποστολές αγαθών θα χρησιμοποιεί τον σιδηρόδρομο Κίνας-Καζακστάν-Ιράν-Ευρώπης (Τουρκία) αντί του προηγούμενου σιδηροδρόμου Κίνας-Ρωσίας-Ευρώπης.

en.mehrnews.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ