2022-05-26 18:21:16
Φωτογραφία για Σταματόπουλος: Μόνο τότε θα έφευγε από το πλευρό της Σίσσυς - «Αυτό θα ήθελε η ίδια και για εμένα»



Καλεσμένος στο "Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Σίσσυς Χρηστίδου το "Χαμογέλα και πάλι” να ασχολείται και με πιο κοινωνικά θέματα.

"Η εκπομπή πάντα είχε ένα κομμάτι ενημερωτικό και παλιότερα. Έβγαινε ένας δημοσιογράφος ένα 20λεπτο καθαρό κι έλεγε τα διάφορα θέματα. Δεν είχε αυτή την έκταση και δεν υπήρχε και το μεγάλο θέμα να σκάσει και να αφορά όλον τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει το #ΜeToo, έχει γίνει πόλεμος, έχει γίνει ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο στην Πάτρα. Επομένως αυτό ήρθε το ένα μετά το άλλο”.



Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Θα έφευγα μόνο αν ήταν κάτι που θα άλλαζε την πορεία της δικής μου καριέρας και θα με έβαζε σε ένα άλλο επίπεδο. Κάποιο τηλεπαιχνίδι, κάτι που θα μπορώ να υποστηρίξω και να είμαι καλός [...] Αυτό θα ήθελε η Σίσσυ και για εμένα. Το έχουμε συζητήσει” ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος στο ενδεχόμενο του να φύγει από το πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ