2022-05-27 14:36:52
Φωτογραφία για Παρασκευή, 27/5/2022: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Ως προετοιμασία - προσομοίωση για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Τρίτης, 31/5, ασχοληθήκαμε σήμερα με την αντίστοιχη φωτοτυπία. Έμεινε η άσκηση 5 για το σπίτι.

Γλώσσα: Αφού ξαναδιαβάσουμε το κείμενο "Το άγαλμα που κρύωνε", στις σελίδες 58 και 59 (Β.Μ.), συμπληρώνουμε την εργασία 1, στη σελίδα 60 του Β.Μ..

Ιστορία: Εκμεταλλευόμενοι το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό των αντίστοιχων αναρτήσεων, εδώ κι εδώ, διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα των κεφαλαίων "Η Ελλάδα στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο" και "Η Μικρασιατική Εκστρατεία και η Καταστροφή" (για το συγκεκριμένο κεφάλαιο, δείτε τα υπογραμμισμένα εδώ). Ωστόσο, δε χρειάζεται να τα έχουμε έτοιμα για το επόμενο μάθημα, αλλά να είναι οπωσδήποτε ολοκληρωμένη η μελέτη τους για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της ερχόμενης Παρασκευής, 3/6.

Φυσική: Σήμερα ολοκληρώθηκε το ΦΕ5 "Πώς βλέπουμε", οπότε διαβάζουμε προσεκτικά τις παρατηρήσεις, το συμπέρασμα και τις εργασίες του. Επίσης, διαβάζουμε την παράγραφο "Προσέχω τα μάτια μου σαν τα μάτια μου", στη σελίδα 110 του Β.Μ. (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση). Για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Δευτέρας, 30/5, εξασκούμαστε διασκεδαστικά μέσω της σχετικής ανάρτησης.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ