2022-05-28 14:40:04
Φωτογραφία για «Σασμός» spoiler: Η Αργυρώ ένα βήμα πριν από τον θάνατο



Τελικά η ιστορία καμιά φορά επαναλαμβάνεται στον «Σασμό» και μένει να δούμε πώς αντιδρούν κάθε φορά οι ήρωες.

Λίγο πριν από τον θάνατο του Πετρή, οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων είχαν φτάσει πολύ κοντά στον σασμό.

Είχε προηγηθεί βεβαίως η απόπειρα δολοφονίας της Αργυρώς από τον Άγη όταν εκείνη είχε ανακαλύψει κατά λάθος ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Τότε λοιπόν ο Μαθιός και ο Αστέρης που κατάλαβαν το σχέδιο του την έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και έτσι οι δύο οικογένειες ήρθαν κοντά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό ήταν και ένα στοιχείο που χρησιμοποίησε ακόμα και στη δίκη του Αστέρη η Στέλλα θέλοντας να δείξει ότι οι δύο οικογένειες είχαν αρχίσει να τα βρίσκουν.

Τώρα πια η Αργυρώ δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Αστέρη. Εξάλλου η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Σταύρο και δεν θέλει να χαλάσει την οικογενειακή γαλήνη

Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Η Αργυρώ θα αρρωστήσει βαριά και θα κινδυνεύσει να πεθάνει. Για άλλη μία φορά η αυτοθυσία του Αστέρη που θα της δώσει το νεφρό του θα της χαρίσει τη ζωή.

Η κίνησή του αυτή όμως είναι που θα ταράξει την σχέση της με τον Σταύρο. Διότι μπορεί ο Αστέρης στην τυχαία συνάντηση που είχε με τον Σταύρο να του απέκρυψε την ταυτότητά του αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Όταν λοιπόν ο Σταύρος θα καταλάβει ότι ο Αστέρης έχει ακόμα αισθήματα για τη γυναίκα του θα αντιδράσει. Το ερώτημα όμως είναι πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά η Αργυρώ. Θα επιλέξει τον Σταύρο ή τον Αστέρη.



Znews- Γιάννης Πουλόπουλος 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ