2022-05-28 16:36:00
Φωτογραφία για Βίκυ Σταυροπούλου: «Υπάρχουν οι γνωστοί - άγνωστοι που θα πουν Ο Κοκλώνης της έσκασε λεφτά»

 



Καλεσμένη στην εκπομπή "Dot" ήταν Η Βίκυ Σταυροπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη, για τη μητρότητα, για το λαμπερό "J2US" και τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η ίδια τον είχε παρεξηγήσει στην αρχή, αλλά πλέον μόνο τα καλύτερα είχε να αναφέρει για εκείνον: "Να γιατί δεν πρέπει να λέμε λόγια για ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε, να σχηματίζουμε γνώμες, αυτό που κατηγορώ. Τι ωραίος συνεργάτης που είναι ο Νίκος; Θα υπάρξουν φυσικά οι γνωστοί - άγνωστοι που θα πούνε "της έσκασε λεφτά". Ναι, φυσικά, δεν δουλεύω για χόμπι ούτε θεωρώ ότι με το Just κάνω τέχνη. Κάνω τη δουλειά μου.

Έχω την τύχη επειδή μάλλον κάτι κάνω καλά να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μπορούν να με πληρώσουν έτσι όπως θέλω. Άρα δεν είναι μόνο αυτό. Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης και μου έχει φερθεί σπαθί. Κρατάω αυτήν την παιδική ψυχή που δείχνει σε μένα και το πάθος του για τη δουλειά αυτή. Αισθάνομαι εκ των υστέρων πάρα πολύ τυχερή. Αρχικά δεν ήθελα να τον δω, με έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγα, "Ξέρετε πού παίρνετε;"".

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο, η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε: "Δεν έχω νιώσει πιο αμήχανα στη ζωή μου όταν είπα τον Τριαντάφυλλο Γαρύφαλλο. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι ήταν στημένο. Δεν έγινε με καμία απολύτως πρόταση. Στον ίδιο είχε μείνει για ένα διάστημα ότι το είπα επίτηδες. Πήγα και του ζήτησα συγγνώμη".

yupiii.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ