2022-05-29 09:00:04
Φωτογραφία για Εβελίνα Παπούλια: Επιστρέφει ως… Μαρίνα Κουντουράτου;



Ένας ρόλος της Εβελίνας Παπούλιας που αγαπήθηκε αρκετά, είναι αυτός, της Μαρίνας Κουντουράτου στους «Δυο ξένους» και το κανάλι ANT1 σκέφτεται να εντάξει τον συγκεκριμένο ρόλο, σε μια νέα εκπομπή.  

Η πολυτάλαντη Εβελίνα Παπούλια… στα χρόνια του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΑΝΤ1, με μια μουσική εκπομπή- αφιέρωμα στις καλλιτεχνικές παρέες που γράφουν ιστορία! Η ηθοποιός θα πει, όπως φαίνεται, με τον δικό της τρόπο «Στη υγειά μας, ρε παιδιά»- όχι, βέβαια, με τον ίδιο τίτλο- τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εδώ και λίγες μέρες έχει γραφτεί πως το Open συζητά με τον σημαντικό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο για την παρουσίαση μιας μουσικής παραγωγής, κατά την οποία ο καλλιτέχνης θα τραγουδά κομμάτια σπουδαίων συνθετών στιχουργών του ελληνικού πενταγράμμου μαζί με αγαπημένους φίλους του και θα μας κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου.

Ωστόσο, όπως ακούγεται, μία παρόμοια πρόταση κατατέθηκε πρόσφατα και στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρία παραγωγής κατέθεσε πρόταση στο κανάλι του Αμαρουσίου για νέα μουσική εκπομπή, τύπου «Μουσικό κουτί» (Νίκος Πορτοκάλογλου- Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ), με παρουσιάστρια την Παπούλια.

Ο ΑΝΤ1 εξετάζει την πρόταση και θα αξιολογήσει αν ενδιαφέρεται να δώσει έγκριση ή όχι. Πάντως, αν γίνει η εκπομπή, οι σεναριογράφοι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου θα σταθούν προφητικοί, καθώς είδαν την Εβελίνα Παπούλια στη σειρά «Δυο ξένοι ως την τσαχπίνα παρουσιάστρια το 1997-1099.

Η τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή της Εβελίνας Παπούλια στη μικτή οθόνη ήταν στη σειρά «Ήλιος» στον ΑΝΤ1, ενώ είχε λάβει μέρος τα προηγούμενα χρόνια σε επιτυχημένα σίριαλ, όπως «Μπρούσκο», «Τατουάζ» κ.ά.



Πηγή: Espresso



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ