2022-05-29 08:09:09
Φωτογραφία για Σοφία Μαργαρίτη: Στρέφεται νομικά κατά του Survivor- Δείτε το λόγο...Η Σοφία Μαργαρίτη, η παίκτρια του "Survivor 2021" που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της, πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας παραγωγής του reality επιβίωσης.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο δικηγόρος της, ο Απόστολος Λύτρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία τονίζεται ότι η παραγωγή "επέδειξε πλήρη αδιαφορία" για τη σοβαρότητα της κατάστασης της πελάτισσάς του.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

Το δικηγορικό μας γραφεί έλαβε εντολή από την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Suvrivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντάς της ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας τη αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ