2022-05-31 12:34:49
Φωτογραφία για Ένας νέος ψηφιακός σταθμός στις Σταθερές Συγκοινωνίες
H νέα ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ είναι τις τελευταίες ώρες στον «διαδικτυακό αέρα» ανανεωμένη, εύχρηστη, με σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Οι Σταθερές Συγκοινωνίες επικαιροποιούνται τεχνολογικά και αναβαθμίζουν τη διαδικτυακή τους παρουσία μετά από 10 και πλέον χρόνια, με στόχο τη διάχυση της πληροφορίας στο επιβατικό κοινό με πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο portal συγκοινωνιών, με τεχνολογία responsive, ιδανική για προβολή σε smartphones και tablets, φιλικό προς ΑμεΑ (WCAG 2.1 Compliance), με απλοποιημένο μενού και άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία (σύνδεση με Google Maps και Google Transit για υπολογισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και πλοήγηση στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ., σύνδεση με τον ΟΑΣΑ για online αγορά επαναφορτιζόμενων καρτών ATH.ENA Card, 360o virtual tour σταθμών). 

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου, με έκτακτες ενημερώσεις, για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους
. Παράλληλα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε πιο φιλικό και λειτουργικό προς το επιβατικό κοινό, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πληροφόρησης, με τους δυναμικούς πίνακες δρομολογίων, αλλά και την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Η ΣΤΑ.ΣΥ επέστρεψε ανανεωμένη στον κόσμο του διαδικτύου.

Ο νέος ψηφιακός σας σταθμός είναι εδώ!

Επισκεφθείτε τον στο www.stasy.gr

sidirodromikanea.blogspot.com

 

 

 

 

 

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ