2022-05-31 13:19:05
Φωτογραφία για 11 και 12 Ιουνίου 2022 στη Λάρισα το ΛΔ' Συνέδριο της ΟΣΦΕ



https://osfe-conference.gr/

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του ΛΕ' Συνεδρίου της ΟΣΦΕ, του ετήσιου συνεδρίου των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών, με την οργανωτική ευθύνη και φιλοξενία από τον ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. Π.Ε., στις 11 & 12 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL, στη Λάρισα.

Η Λάρισα είναι πανάρχαια πόλη που κατοικείται σχεδόν 4.000 χρόνια, ενώ σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ζωντανές πόλεις και φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της και τις ποικίλες μουσικές, θεατρικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στην πόλη της Λάρισας υπάρχουν πολλά σημαντικά μνημεία της αρχαιότητας, της βυζαντινής και της οθωμανικής περιόδου. Τα περισσότερα βρίσκονται στον λόφο του Φρουρίου.


Στις εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν μέρος οι αντιπρόσωποι όλων των Συνεταιρισμών φαρμακοποιών, από όλη την Ελλάδα ενώ θα το τιμήσουν με την παρουσία τους η τοπική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τα εξής:

Οι υπηρεσίες υγείας στο φαρμακείοΗ επικοινωνία των ΣΥ.ΦΑ. με μέλη & πελάτεςΑναπτυξιακά εργαλεία για τους ΣΥ.ΦΑ.Γέφυρες συνεργασίες των ΣΥ.ΦΑ. με το χώρο των LOGISTICSΗ συνεργασία μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.Αυτονομία & Συνεργασία των ΣΥ.ΦΑ.
pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ