2022-06-02 08:07:46
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις σε Ναυτικό στυλ
Δεν είναι υποχρεωτικό να πρόκειται για το εξοχικό σας ή να μένετε σε παραθαλάσσια περιοχή. Αν σας αρέσει το ναυτικό στυλ, μπορείτε να μεταφέρετε ...θαλασσινή αύρα ακόμη και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, χρησιμοποιώντας διακριτικούς ή πιο έντονους συνδυασμούς του μπλε με το μπεζ-λευκό και διακοσμητικά στοιχεία - αντικείμενα στο κατάλληλο ύφος.  

Όπως είναι λογικό πρόκειται για διακοσμήσεις που βασίζονται στις αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου και του λευκού, τα ξύλινα, ψάθινα και φτιαγμένα από σκοινί διακοσμητικά αλλά και χρηστικά αντικείμενα, τα θαλασσινά μοτίβα στα υφάσματα αλλά και υλικά όπως ξύλα της θάλασσας, βότσαλα, κοχύλια κλπ σε κάθε τύπου συνθέσεις και διακοσμητικές κατασκευές. 

  

Το ναυτικό ύφος όπως ακριβώς και τα country, shabby chic, cottage στυλ, είναι από αυτά που έχουν ένα σχετικά μεγάλο κόστος αν θελήσετε να αγοράσετε έτοιμα όλα όσα σας χρειάζονται αλλά και από τα πιο οικονομικά αν, πέρα από μερικά υφάσματα και μεγάλα κομμάτια επίπλων, κατασκευάσετε - τροποποιήσετε μόνοι σας όλα τα υπόλοιπα.

Κατασκευές με κοχύλια, με σκοινί, με θαλασόξυλα, βάψιμο κάποιων επίπλων και αντικειμένων, χειροποίητα κάδρα που θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας επίσης θαλασσινά στοιχεία και θέματα, είναι απλές και ταυτόχρονα οικονομικότερες λύσεις για να διακοσμήσετε καλαίσθητα κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σε ναυτικό στυλ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ