2022-06-05 08:30:04
Φωτογραφία για Βαγγέλης Περρής: Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει



Στο "Τι λες τώρα" του Σαββάτου παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του "Πρωινού" μίλησε για όλους και για όλα και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.



Για το "Πρωινό" είπε: "Για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου".

Μιλώντας για την Ιωάννα Μαλέσκου δεν δίστασε να πει: "Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον ΣΚΑΙ θα λείψει. Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται".

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Μάρκο Σεφερλή είπε πως: "Ο τρόπος που κάνει τον "Εκατομμυριούχ ο", αρέσει σε όλους όσοι είναι εκεί, δεν φαίνεται απλώς από τα νούμερα. Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή, δεν θα τα επέλεγα για να γελάσω".



"Όλος ο κανονικός κόσμος θα καταλάβει ότι είναι αστείο, αυτό που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, και βγήκε μία τηλεκριτικός και έκανε ολόκληρη ανάλυση για την αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου" ξεκαθάρισε για τις πρόσφατ



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ