2022-06-05 13:00:04
Φωτογραφία για Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» είχε πει εύστοχα ότι αν δεν υπήρχαν οι «Άγριες μέλισσες»
Ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος σε συνέντευξή του ανέφερε πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο, ενώ σχολίασε το τέλος της σειράς.

Με πολλή αγάπη. Και με σεβασμό γιατί ο Νέστορας είναι ένας θετικός ήρωας. Τον Νέστορα τον θαυμάζουν για το ήθος του.

Ο κόσμος νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη, την οποία και εκφράζει γιατί του κρατήσαμε συντροφιά μέσα σε δύο καραντίνες και αυτό δεν ήταν λίγο.

Οι «Άγριες μέλισσες» ήταν το καθιερωμένο ραντεβού τους. Γενικώς η τέχνη είναι καταφύγιο για τον άνθρωπο. Και την είχαμε όλοι μας ανάγκη.

Η σχέση του Νέστορα με τον Προύσαλη είναι πολύτιμη. Όποιος έχει φίλους πρέπει να θεωρείται πλούσιος, έτσι δεν λένε;

Ακριβώς! Ο Προύσαλης και ο Νέστορας είναι καλόκαρδοι άνθρωποι, δίκαιοι, ήρεμοι και της τάξης. Γι' αυτό ταίριαξαν. Τους έχει ανάγκη το χωριό. Και στην κοινωνία είναι χρήσιμοι τέτοιοι χαρακτήρες.

Πώς θα είναι το τέλος της σειράς;


Δεν το ξέρω. Βασικά θα ήθελα να είναι γιορτινό και να τελειώσει με την πτώση της χούντας, να έρθει η δημοκρατία και να γίνει ένα τρικούβερτο γλέντι στο χωριό με κλαρίνα και χορούς.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα κλείσουμε με ένα διπλό επεισόδιο. Ανυπομονώ κι εγώ ως τηλεθεατής για το πώς θα κλείσει αυτό το ταξίδι. Σκέφτομαι το τελευταίο γύρισμα, το πώς θα αποχαιρετήσουμε ο ένας τον άλλο μετά από τρία χρόνια καθημερινής επαφής.

Ειδικά οι θαμώνες του καφενέ της Βιολέτας είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θα περάσει πολύς καιρός από το τέλος σειράς και ακόμη θα αντλούμε ωραίες αναμνήσεις από τις «Μέλισσες». Ο Λευτέρης Χάριτος μας ένωσε για τα καλά.

Τι έχετε να πείτε για το σκηνοθέτη σας;

Είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Σεβάστηκε όλους τους ηθοποιούς, είναι οργανωτικός και ήρεμος. Μόνο συγχαρητήρια του αξίζουν για αυτή την τεράστια επιτυχία.

Όσο για τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, τι να πω; Το σενάριο τους είναι ο προορισμός του ταξιδιού. Αναβίωσαν μια εποχή, καταπιάστηκαν με την ιστορία, επένδυσαν στις ζωές απλών ανθρώπων σε ένα χωριό του Θεσσαλικού κάμπου!

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» είχε πει εύστοχα ότι αν δεν υπήρχαν οι «Άγριες μέλισσες», δεν θα υπήρχε και ο «Σασμός». Η επιτυχία τους άνοιξε το δρόμο και ενέπνευσε και άλλους δημιουργούς, ώστε να πραγματοποιηθούν και άλλες αξιόλογες σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Το σενάριο, η σκηνοθεσία, η παραγωγή, όλοι οι συντελεστές έπεισαν και άλλα κανάλια και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς του θεάτρου μας να που «ναι» στα σίριαλ.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ