2022-06-06 16:00:06
Φωτογραφία για Μπακοδήμου: Έτοιμη να υπογράψει για τη μεσημεριανή ζωή του ΣΚΑΙΣύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit η Μαρία Μπακοδήμου μελετά ήδη το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ και αναμένεται το επόμενο διάστημα να το επιστρέψει στο κανάλι υπογεγραμμένο. Η παρουσιάστρια θα είναι η επόμενη που θα αναλάβει την ζώνη 12:οο – 14:00, εκεί που σήμερα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου με το Love It, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΚΑΪ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι λύνεται σιγά σιγά και ο γρίφος συνολικά για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Οι Αταίριαστοι, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, όπως όλα δείχνουν, παραμένουν κανονικά στη ζώνη 10:00 – 12:00.

Με ερωτηματικό ως προς την τελική σύνθεση και τις ακριβείς ώρες παραμένει η πολύ πρωινή ζώνη. Το σίγουρο είναι πως πλέον θα ξεκινά μία ώρα νωρίτερα, από τις 05:00, αλλά μένει να αποφασιστεί πως θα τοποθετηθεί το «σχήμα»: Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη. Δηλαδή, αν θα ξεκινάνε μαζί ή όχι και ποιοι, αν θα συνεχίζουν μαζί ή χωριστά.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ