2022-06-08 18:30:05
Φωτογραφία για «Το Πρωινό» :Οι εντάσεις και οι αντιπροτάσεις...



 Δυσκολεύουν τα πράγματα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αφού δεν παίρνονται αποφάσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Το κανάλι επιμένει στη διατήρηση της εκπομπής στη σημερινή μορφή, ενώ οι παρουσιαστές (και κυρίως η Φαίη Σκορδά) θέλουν να αυτονομηθούν. 

Όλα τα σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι με κάποια από αυτά να δημιουργούν ενστάσεις σε κάποιες πλευρές. Για παράδειγμα, το σενάριο ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκεται στο 9.45-11 και η Φαίη Σκορδά στο 11-1 είναι κάτι που προφανώς δεν ικανοποιεί τον παρουσιαστή-δημοσιογράφο, λόγω της πολύ μικρής διάρκειας που θα έχει το πρόγραμμα αυτό. 

Θα μιλάμε για καθαρή διάρκεια περίπου 50 λεπτών, κάτι που δεν θυμίζει καν εκπομπή. 

Το τι θα γίνει κανείς δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή. Το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» τομή και επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για να επιτευχθεί αυτό. Τα στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά πως μία τέτοια διχοτόμηση μπορεί να φέρει την κατάρρευση τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην τηλεθέαση. 

Μία σκέψη που ακούγεται ίσως η πιο ψύχραιμη είναι να μείνουν μαζί οι παρουσιαστές, με μεγαλύτερο ρόλο του gossip στοιχείου, το οποίο θα αναγράφεται και στο συμβόλαιο των παρουσιαστών. Έτσι, μπορεί η Φαίη να μην ικανοποιήσει το πρώτο της αίτημα να είναι μόνη, αλλά το δεύτερο να επιστρέψει η εκπομπή σε ρυθμούς ψυχαγωγικής κανονικότητας. 

Για να γίνει αυτό προφανώς θα πρέπει να αυξηθεί η διάρκεια κατά περίπου μίας ώρας για να χωρέσουν όλα αυτά...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ