2022-06-10 14:40:33
Φωτογραφία για INSTAGRAM  HOMES: Things And Thoughts

 



Ένα εξαιρετικά καλαίσθητο και 'ζεστό" σπίτι διαμορφωμένο σε αυθεντικό vintage και country ύφος, κάπου στην Πελοπόννησο, αν εικάζουμε σωστά αφού στο συγκεκριμένο instagram προφίλ δεν υπάρχει ξεκάθαρη σχετική αναφορά.

Ο πανέμορφος κήπος με τα δέντρα και τα λουλούδια συμπληρώνουν το σκηνικό και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και θαλπωρής, που διαφοροποιείται ανάλογα με τις εποχές.

 

Πολλά στοιχεία όπως η διαμόρφωση της κουζίνας και του μπάνιου, οι ταπετσαρίες αλλά και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες αρχικά "ξεγελούν" και δημιουργούν την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα παλιό σπίτι κάπου στην Β.Ευρώπη.  Όμως εκτός από το καθαρά Μεσογειακό - Ελληνικό τοπίο με μα δεύτερη ματιά μπορεί κανείς να εντοπίσει αρκετά τυπικά έπιπλα και αντικείμενα που βρίσκονταν παλαιότερα σχεδόν σε κάθε σπίτι στην χώρα μας. Συνδυασμένα όλα εξαιρετικά με πιο σύγχρονες διακοσμητικές λεπτομέρειες διαμορφώνουν μια πραγματικά εξαιρετική vintage αλλά όχι βαριά και απόλυτα εξοχική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. 

Μαξιμαλιστική διακόσμηση, με πλήθος αντικειμένων αλλά και αποχρώσεων, και βασισμένη κατά κύριο λόγο στα πολλά, ποιοτικά και ιδανικά συνδυασμένα μεταξύ τους υφασμάτινα στοιχεία αλλά και στο φυσικό πράσινο που ...πρωταγωνιστεί και στους εσωτερικούς χώρους. 

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ