2022-06-20 11:40:06
Φωτογραφία για Τελικά το γνώριζε ή όχι η Γραμμέλη; Κάτι δεν πάει καλά...



Το βίντεο από την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα όπου “αιφνιδιάζει” την Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με μεταγραφή της στη Σκορδά – ρεπορτάζ που ακούστηκε στη Ναταλία Γερμανού – έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να θυμηθεί τα δικά του, όπως έκανε say ο ίδιος και να ανατριχιάσει.

Ας τα πάρουμε όμως τα things με τη σειρά…

Στην εκπομπή “Όλα γκουντ” ο Γκουντάρας συγχαίρει ξαφνικά τη Γραμμέλη γιατί όπως εξηγεί ανακοινώθηκε λέει στη Ναταλία Γερμανού ότι έκλεισε η journalist να βρίσκεται από του χρόνου στη Σκορδά. Η Γραμμέλη σοκάρεται στο άκουσμα (παραπάνω από το κανονικό) κάνοντας τον Ουγγαρέζο (στον οποίο χρήστης στο Twitter του έδειξε το στιγμιότυπο) να σχολιάσει ότι αν δεν το ήξερε η Γραμμέλη πρόκειται για τεράστιο φάουλ και συμπληρώνει (εδώ είναι το ζουμί) ότι θυμήθηκε τα δικά του και ανατρίχιασε!

Παρένθεση, στον διαδικτυακό διάλογο επεμβαίνει άμεσα ο Γκουντάρας και ξεκαθαρίζει στον Ουγγαρέζο ότι φυσικά και το γνώριζε η Γραμμέλη (καλά τότε προς τι το όλο το θεατρικό ντράμα κουίν τού πέφτω από τα σύννεφα;) και ότι καμία ίντριγκα δεν υφίσταται… Όλα καλά, στη Γερμανού ήθελαν να ρίξουν όπως αποδείχτηκε τις μπηχτές…





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ