2022-06-27 15:00:04
Φωτογραφία για Τα τρία προβλήματα της Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν



 Δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς στον ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου με τα ζητήματα που την προβληματίζουν να είναι τρία.

Πρώτον, η διαρροή που θέλει το κανάλι να κάνει πρόταση στη Φαίη Σκορδά για την πρωινή ζώνη, ενώ εκείνη έχει υπογράψει με τον σταθμό του Φαλήρου από τις 15 Ιουνίου. Βέβαια, ευελπιστεί πως αυτά είναι πράγματα που τα διαδίδει η ίδια η Σκορδά σε φίλους δημοσιογράφους της και όχι το κανάλι της.

Δεύτερον, οι εσωτερικές γκρίνιες από το στρατόπεδο του Μουτσινά που θεωρεί πως η Μπακοδήμου έρχεται να κάνει μία εκπομπή με πολλά σατιρικά και κωμικά στοιχεία, όπως δηλαδή η δικιά του. Με μία μόνο μία ώρα να χωρίζει τις δύο εκπομπές, ο παρουσιαστής θεωρεί πως μία τέτοια κίνηση είναι «χτύπημα κάτω από τη ζώνη», καθώς ενδέχεται τα αποσπάσματα προς σχολιασμό να είναι κοινά. Και όλα αυτά σε μία σεζόν που προβλέπεται άκρως ενημερωτική, που σημαίνει ότι η ψυχαγωγία θα δίνει έτσι και αλλιώς περιορισμένο «ψωμί».

Τρίτον και βασικότερο! Μαθαίνουμε πως η Μαρία είναι πολύ απογοητευμένη με κάποια χωροταξικά δεδομένα που θα έχει η εκπομπή της. Συγκεκριμένα, το υπάρχον πλατό της Μαλέσκου θα χωριστεί στα δύο, καθώς από την επόμενη σεζόν οι «Αταίριαστοι» δεν θα βγαίνουν από το Φάληρο, αλλά από Μελίσσια. Αυτό σημαίνει πως το σκηνικό που φιλοξενεί σήμερα μία εκπομπή, την επόμενη σεζόν θα χωρά δύο, αυτή των «Αταίριαστων» και αυτή της Μπακοδήμου.

Μικρό πλατό, λοιπόν, με διάφορους περιορισμούς που την έχουν «ξενερώσει».  Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως στο πλευρό της έχουν «κλειδώσει» η Μαριλού Ρεπαπή, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ